×

Sepetiniz

Sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Online eğitimlerimizi inceleyebilirsiniz.

0212 381 50 00

PLA5206_v2 ile İnternet Bağlantı Hızlarında Uçuş Zamanı

21.06.2018 / Bahçeşehir Üniversitesi / Wissen

PLA5206_v2 ürünü Zyxel firması tarafından geliştirilen kesintisiz güç ile çalışan modem hız ve menzil artırıcı. İnternet bağlantısında güçlü bir bağlantı mesafenin artması ile zayıflamaktadır. Kablosuz bağlantıların en büyük problemlerinden biri olarak bu gösterilmektedir. Zyxel firması bu duruma bir çözüm arayışı içerisine girmiş ve 1000 Mbps hıza kadar elektriği hat üzerinden kesintisiz güç ile çalışan PLA5206_v2 ürününün geçtiğimiz aylar içerisinde tanıtmıştı. Ülkemiz pazarına sunulan bu yenilikçi modem ürünü ile artık bağlantı sırasında ve uzaklığında güç kaybı yaşanmamaktadır. PLA5206_v2 kolay kurulum ve basit kullanımı ile kullanıcı dostu olarak ön plana çıkmaktadır. Ürün ev ve ofislerde kullanılmakta olup kullanıcılar arasında en popüler ürün olma ve müşteri memnuniyeti en yüksek internet dağıtışı olma yolunda birinci sırayı kimseye bırakmayacaktır.


Kolay Kurulum ve Kullanım

PLA5206_v2 cihazını normal elektrik hattı olan ev veya ofiste her hangi bir prize takarak çalıştırın. Çalıştırdıktan sonra her hangi bir işlem yapmanıza ve ya kablo çekmeniz gerek yoktur. Elektrik hattını internet hattı olarak düzenlemeye çalıştırmaya başlar. Evin neresinde olursanız olun kolay kurulum sonrasında internete bağlanacağınız cihaz ile bağlantınızı gerçekleştirebilirsiniz.PLA5206_v2 Kiti hem adaptör hem de güç ünitesi olarak görev yapmaktadır. Her hangi bir kablo bağlantısına ihtiyaç duymaz. Cihazınıza internet bağlantısı için modemden veya internet güç ünitesinden kablo ile bağlantı yapmak zorunda değilsinizdir. Geniş bant aralığı ile evin veya nerede kullanacak iseniz elektrik hat üzerinde aynı güçte ve hızda internet hızı sunmaktadır. PLA5206_v2 Kiti sayesinde artık internetin sınırsız dünyası çok daha zevkli ve eğlenceli olacak. PLA5206_v2 Kiti Zyxel firmasının bu alandaki ilk ve son ürünü olmayacaktır. Zaman içerisinde çok daha fazla geliştirilerek kullanıcılara yeni yenilikler ve geliştirilen özellikleri ile sunulacaktır.


Tek Bir Bağlantı Sınırsız İnternet Dünyası

Zyxel PLA5206v2 Kit gerekli olan alt yapıya bağlandıktan sonra Quality - of - Service ( QoS ) fonksiyonu ile tüm cihazlara aynı bant genişliğinde ihtiyaç duyduğu kadar verimli ve hızlı ağ hizmeti sunarak internet bağlantısını gerçekleştirmektedir. PLA5206v2 ile 1000 Mbps hıza kadar bağlantı hızını sunmaktadır. İnternet sağlayıcınızın hız aralığı ve bant genişliği bu bağlantı hızını teorik olarak etkilemektedir. Cihaz üzerinde bulunan şifreleme tuşuna basarak en gelişmiş olan şifre yöntemi ile cihazınızı şifreleyebilirsiniz. 128-bit Gelişmiş Şifreleme Standardı ( AES ) tek tuş ile aktif edilerek cihazınız ve internet bağlantınız güven altına alınabilir. Kablosuz güçlü ve kesintisiz internet bağlantısı sunan Zyxel PLA5206v2 Kit ülkemizde ve dünyada en çok ses getiren internet yayıcılar arsında yer almaktadır. Zyxel PLA5206v2 Kit son çıkan ve değişen her türlü internet bağlantısına uyumlu olup üstün performans sergileyerek kullanıcıları oldukça memnun etmek için gerekli yazılımsal destek sağlanmaktadır.

 



Kaynak: Bahçeşehir Üniversitesi / Wissen

Yazara Soru Sor

Blogumuza Abone
Olun

Güncel makalelerden ve eğitim fırsatlarından haberdar olmak için abone olabilirsiniz.

Öğrenci Yorumları

Benim gibi işsiz bir mühendisi alarak hayatında büyük bir dönüm noktası yarattığı için Wissen’e sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Muhammed GÜNGÖRMEZ
Şu anda da bu bilgiler ışığında Turkcell Teknoloji ICT’de çalışmaktayım. Bütün bu tecrübelerden dolayı Wissen’e çok teşekkür ederim.
Nevzal BAL
Wissen gerek marketing gerek sosyal medyada desteklerini esirgemedi ve eğitmenler her zaman yanımda oldu. Wissen ailesine çok teşekkür ederim.
Barış ÖZGEN