×

Sepetiniz

Sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Online eğitimlerimizi inceleyebilirsiniz.

0212 381 50 00

AutoCad Belgesi Ne İşe Yarar İş İmkanları Var Mı

21.01.2019 / Bahçeşehir Üniversitesi / Wissen


AutoCad Belgesi Ne İşe Yarar? İş İmkanları Var Mı?

Teknolojinin hızla gelişmesi, yenilikçi fikirleri de beraberinde getirmiştir. Tasarım fikirleri; tekstilden, mühendisliğe kadar her alana yayılmaya başlamıştır. Önceden kullanılan kağıtlar, çizim gereçleri ve zaman kaybı, yerini bilgisayara bırakarak sektörlere kolaylık sağlamaktadır. Tasarımın bilgisayar ortamında çizilmesi, görselinin kaliteli olması ve profesyonellik katması, mesleklerde avantajlı bir yöntem olarak kullanılmasını sağlamaktadır. AutoCad yazılımı da bunun için tasarlanmış özel bir programdır. Kolay kullanım imkanı sunarak, müşterilere görsel zenginlik sunmanızı sağlar. Programı yeterli bir şekilde kullanabilmek için de her şehirde açılmış özel kursları bulunur. Autocad eğitiminin karşılığında alacağınız sertifika ile grafik, tasarım, mühendislik ve mimarlık gibi alanlarda rahatlıkla iş imkanı bulabilirsiniz.


AutoCad Kullanımının Yararları

İnşaat, mimarlık, makine mühendisliği, grafik tasarımı, mobilya dekorasyon, elektrik-elektronik ve tasarımcıların ihtiyaçlarını karşılayabilecek kalitede olan AutoCad programı kullanımı, iş verimliliğini ve kalitesini arttırmak için kullanılır. Müşterilere hızlı dönüş yapılabilmesi ve müşteri sayısının artmasında etkilidir. Programı kullanabilmek için öncelikle kurslara katılmanız gerekir. CV’de hangi programları kullanıyorsunuz? Sorunun cevabı AutoCad olduğunda, işe alınma ihtimaliniz %90 artacaktır. Tasarım ve çizim gerektiren mesleklerde, program kullanabilme şartı istenmektedir. Bu doğrultuda sertifikalı AutoCad kullanıcısı olursanız, işe alınma şansınız yükselecektir. Grafik, mimarlık, mühendislik, mobilya ve teknikerlik günümüzde ön plana çıkan mesleklerdir. İş imkanın fazla olduğu bu mesleklerde fark yaratabilmek için AutoCad kullanım yeterliliğine ve sertifikasına sahip olmanız gereklidir.


AutoCad İş İmkanı Olanakları

Günümüzde mimari ve mühendislik alanında hızlı ilerleme görülmektedir. Türkiye şartlarında hızla yükselen mimari alanlarda, dekorasyon, tasarım ve çizim önem kazanmaktadır. AutoCad yazılımı ile mimari, mühendislik gibi alanlarda tasarım yapılabilmektedir. Bu sayede hızlı ve seri üretim gerçekleşmektedir. AutoCad iş imkanı birçok alana hizmet verecek düzeyde fazladır. Özellikle aranan personeller; mimari, mühendislik, grafikerlik, mobilya, dekorasyon ve teknikerlik gibi alanlarda istenmektedir. AutoCad kursuna katılarak, sertifika ile iş başvurusuna gittiğinizde, işe alınma imkanınız çok daha fazladır. AutoCad programını kendiniz de öğrenebilirsiniz fakat AutoCad belgesi ile diğerlerine göre işe alınma şansınız daha yüksektir.

 



Kaynak: Bahçeşehir Üniversitesi / Wissen

Yazara Soru Sor

Blogumuza Abone
Olun

Güncel makalelerden ve eğitim fırsatlarından haberdar olmak için abone olabilirsiniz.

Öğrenci Yorumları

Benim gibi işsiz bir mühendisi alarak hayatında büyük bir dönüm noktası yarattığı için Wissen’e sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Muhammed GÜNGÖRMEZ
Şu anda da bu bilgiler ışığında Turkcell Teknoloji ICT’de çalışmaktayım. Bütün bu tecrübelerden dolayı Wissen’e çok teşekkür ederim.
Nevzal BAL
Wissen gerek marketing gerek sosyal medyada desteklerini esirgemedi ve eğitmenler her zaman yanımda oldu. Wissen ailesine çok teşekkür ederim.
Barış ÖZGEN