×

Sepetiniz

Sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Online eğitimlerimizi inceleyebilirsiniz.

0212 381 50 00

WhatsApp’a Gece Modu Özelliği Geliyor!

25.11.2019 / Bahçeşehir Üniversitesi / Wissen


WhatsApp’a Gece Modu Özelliği Geliyor

WhatsApp akıllı telefonlarda en çok kullanılan mesajlaşma platformudur. Günlük hayat içerisinde artık birçok insan yazarak mesajlaşmanın yanı sıra telefonla konuşma, görüntülü konuşma gibi birçok iletişimi WhatsApp uygulaması ile yapıyor. Platformda kurulan gruplar ile birçok insan sevdikleri ile paylaşımlarda bulunuyor. Durum paylaşma özelliği kullanılarak anlık fotoğraf ve videolar paylaşılıyor. Akıllı telefonlar ve sosyal paylaşım siteleri aracılığı ile haberleşmenin yaygınlaştığı günümüzde en çok kullanılan uygulamalardan biri de WhatsApp uygulamasıdır. Hemen hemen herkesin kullandığı bu uygulamaya şimdi kullanıcıyı çok mutlu edecek yeni bir özelliğin ekleneceği açıklandı. WhatsApp gece modu özelliği gece WhatsApp kullanımında bazı yenilikler getiriyor.


WhatsApp Gece Modu Nasıl Çalışır

WhatsApp gece modu özelliğinin yakın zamanda uygulamaya ekleneceğini duyuran yetkililer, bu özellik WhatsApp’ı çok daha kullanılır hale getirecek diyor. Gece modu denildiğinde gece gözleri yormayan bir form olacağı zannedilir. Oysa WhatsApp’ın gece modu özelliği çok daha önemli özellikler içeriyor. Gece karanlık ortamda WhatsApp ile çekilen fotoğraflar çok düzgün çıkmaz. Fakat bu gece modu özelliği ile gece çekilen fotoğraflar çok net çıkacak. Böylece gece karanlıkta çektiğiniz fotoğrafları anında paylaşabilirsiniz. Gece karanlıkta görüntülü konuşma da oldukça güç oluyor. Yüzler ve detaylar gece net görünmüyor. WhatsApp gece modu özelliği ile artık gece kameralı konuşma yapmak çok rahat olacaktır. Bu özellik ile gece fotoğraf ve video paylaşımınız çok daha net ve güzel gerçekleşir.


WhatsApp Gece Modu Ne Zaman Kullanılabilir

WhatsApp gece modu özelliği yetkililer tarafından açıklandı. Basında yer alan bu yeniliğin kısa süre içinde WhatsApp gece modu özelliği olarak kullanıma açılacağı bekleniyor. Önce IOS kullanıcılarına geleceği düşünülen gece modu kısa süre içinde Android kulacıları tarafından da kullanılabilir hale gelecektir. Yapılan açıklamalar ile gece modu özelliğinin tüm WhatsApp kullanıcıları tarafından kullanılmaya başlayacağı yönündedir. Sürekli kendini yenileyen ve yeni özellikler ile karşımıza çıkan teknoloji uygulamaları her geçen gün daha üstün özellikler ile kullanıma açılıyor. WhatsApp’ın bu son yeniliği kullanıcılarını çok mutlu edecek bir uygulamadır.

 



Kaynak: Bahçeşehir Üniversitesi / Wissen

Yazara Soru Sor

Blogumuza Abone
Olun

Güncel makalelerden ve eğitim fırsatlarından haberdar olmak için abone olabilirsiniz.

Öğrenci Yorumları

Benim gibi işsiz bir mühendisi alarak hayatında büyük bir dönüm noktası yarattığı için Wissen’e sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Muhammed GÜNGÖRMEZ
Şu anda da bu bilgiler ışığında Turkcell Teknoloji ICT’de çalışmaktayım. Bütün bu tecrübelerden dolayı Wissen’e çok teşekkür ederim.
Nevzal BAL
Wissen gerek marketing gerek sosyal medyada desteklerini esirgemedi ve eğitmenler her zaman yanımda oldu. Wissen ailesine çok teşekkür ederim.
Barış ÖZGEN