×

Sepetiniz

Sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Online eğitimlerimizi inceleyebilirsiniz.

0212 381 50 00

Mobil Uygulama Yapabileceğiniz 3 Ücretsiz Araç

27.09.2019 / Bahçeşehir Üniversitesi / Wissen



Mobil Uygulama Yapabileceğiniz 3 Ücretsiz Araç

Mobil kullanımın artması ve daha üstün özellikli telefonların piyasaya sürülmesi ile artık pek çok işlemi mobil aracılığı ile yapmanız mümkün olur. Mobil uygulamanızı kendiniz yaparak istediğiniz tarzda bir kullanım sağlayabilirsiniz. Web sitenizi, kendi hazırladığınız bir projeyi ya da herhangi bir şeyin tanıtımını yapmak için kod bilginiz olmadan hazır mobil uygulamalar ile yapabilirsiniz. Bazı uygulamalar aylık sabit ücrete tabi iken bazıları tamamen ücretsiz hizmet veriyor. Mobil uygulama yapabileceğiniz 3 ücretsiz araç; Appmakr, The App Builder, GameSalad olarak sıralanabilir.



1-Appmakr Uygulaması

En çok tavsiye edilen ve kullanılan ücretsiz mobil uygulamadır. Bu uygulama sayesinde bir web site URL’si ya da kendinize ait bir anahtar ile Ipone veya android uygulaması yapabilirsiniz. Türkçe versiyonu bulunan Appmakr uygulaması ile paylaşım yapabilir, RSS bildirimi oluşturabilir, para kazanmak için reklam yayınlayabilir, analitik ve itibar izleyebilir, kullanıcı bildirimleri oluşturabilir, video ekleyebilir, fotoğraf galerisi oluşturabilir, HTML kullanarak güncelleme yapabilirsiniz.


2-The App Builder

Ücretsiz mobil uygulama oluşturabileceğiniz diğer bir ücretsiz uygulama da The App Builder’dir. Bu uygulamanın en büyük özelliği verdiği eğitimler ile kişinin uygulama oluşturmasını kolaylaştırıyor olmasıdır. Yapacağınız uygulama ile hem başkalarıyla sohbet etmek hem başkalarının uygulamanızı kullanmasına hem de onların da kendi uygulamalarını yapmasına izin veren bir uygulamadır. Facebook ve diğer sosyal medya hesaplarına bağlanmak için daha sosyal fikirli bir uygulamadır.


3-GameSalad

Gamesalad uygulaması ücretsiz mobil uygulamalardan biridir. Android, IOS, HTML5, OSX dâhilinde farklı platformlarda oyunlar yapmanızı sağlayan bir uygulamadır. Yaptığınız oyunları paylaşabilme şansınızda vardır. Sürükle-bırak arayüzü ile eğitim programlarına ihtiyaç duymadan çabuk kavrayabileceğiniz bir uygulamadır. Programın aktif olarak kullanılan forumu uygulamayı kullanan kişilerin birbirine yardımcı olmalarına ve paylaşımda bulunmalarını sağlıyor. Oyun yaratıcı bu uygulama ile bağımsız oyun tasarımcısı olabilirsiniz. Sahne ve oyuncu düzenleyici özellikleri ile kendi oyununuzu tasarlayıp müzik ve sesler ekleyerek özgün bir oyun yaratmanızı sağlıyor. Bu mobil uygulama yapabileceğiniz 3 ücretsiz araç her biri birbirinden farklı özelliklerde olup istediğiniz programı kullanmanızı sağlar. 



Kaynak: Bahçeşehir Üniversitesi / Wissen

Yazara Soru Sor

Blogumuza Abone
Olun

Güncel makalelerden ve eğitim fırsatlarından haberdar olmak için abone olabilirsiniz.

Öğrenci Yorumları

Benim gibi işsiz bir mühendisi alarak hayatında büyük bir dönüm noktası yarattığı için Wissen’e sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Muhammed GÜNGÖRMEZ
Şu anda da bu bilgiler ışığında Turkcell Teknoloji ICT’de çalışmaktayım. Bütün bu tecrübelerden dolayı Wissen’e çok teşekkür ederim.
Nevzal BAL
Wissen gerek marketing gerek sosyal medyada desteklerini esirgemedi ve eğitmenler her zaman yanımda oldu. Wissen ailesine çok teşekkür ederim.
Barış ÖZGEN