×

Sepetiniz

Sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Online eğitimlerimizi inceleyebilirsiniz.

0212 381 50 00

Microsoft Office 2019'u Yayınladı!

22.08.2019 / Bahçeşehir Üniversitesi / Wissen



Microsoft Windows ve Mac İçin Office 2019’u Yayınladı

Microsoft ticari önizlemesini yayınladığı Microsoft Office 2019’u resmi olarak yayınladı. Yakın zamanda PC ve Mac kullanıcıları için sunulacak olan yeni sürüm, ticari lisans sahipleri tarafından kullanılmaya başlandı. Microsoft Office 2019 Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Project, Visio, Access, Publisher uygulamalarında yaptığı yenilikler ile yeni ofis sürümünü yayınladı. Microsoft Office programlarında yapılan yeniliklerin bir kısmı PC kullanıcıları için iken bir kısmı da ticari kullanım için büyük kolaylıklar getiren uygulamalardır. Office 2019 klasik özelliklerinin yanı sıra 3 yıldır beklenen üstün özelliklerde içeriyor.


Microsoft Office 2019 ‘un Yenilikleri

Microsoft Office’in zaten kullanılan klasik uygulaması olan Word için yeni özellikler getirildi. Word için odaklanma modu, yeni çeviri aracı ve erişilebilirlik konularında yenilikler getiren Office 2019 ofis kullanımlarında kolaylık sağlayacak. Excel’de yeni veri analiz araçları, grafikler, formüller, power BI entegrasyonu yer alıyor. PowerPoint yenilikleri arasında mors alfabesi çevirileri, SVG ve 3D model desteği ile 4K video ekleyebilme özelliği getirilmiştir. PC kullanımında getirilen bu yenilikler ile ofis programlarında birçok konuda daha kolay ve kullanılır özellikler gelmiştir. Bunun yanı sıra ticari alanda getirilen yenilikler de iş dünyası için önemli unsurlar olarak orta çıkmıştır.


Microsoft Office 2019’un Ticari Uygulamaları

Microsoft Office’i ticari amaçlı kullananlar için getirdiği yenilikler çok daha büyük gibi görünüyor. Exchange Server 2019, Skype For Business Server 2019, SharePoint Server 2019, Project Server 2019 ticari ofis için paket satın alanların kullanacağı programlar arasında yer alıyor. Bu programların ticari işletmeler için çok faydalı olacak uygulamalar olduğunu açıklayan Microsoft yazılım mühendisleri, iş dünyasının ihtiyaçları göz önünde tutularak yeni tasarımlar yapıldığını vurguluyor. Microsoft Office programları küçük büyük pek çok işletmenin kullandığı uygulamalardır. Ofis işletmelerinde çok uzun yıllardır kullanılan bu programların Office 2019 ile özellikleri genişletilip yenilenerek sunulmuştur. Bu yenilikler ile iş hayatında çalışanlar için kolaylık sağlanması ve bazı işlerin çok daha düzgün ilerlemesi sağlanacaktır. Microsoft Office 2019 tüm yenilikleri ve üstün özellikli uygulamaları ile ticari işletmeler tarafından kullanılmaya başlamıştır. 



Kaynak: Bahçeşehir Üniversitesi / Wissen

Yazara Soru Sor

Blogumuza Abone
Olun

Güncel makalelerden ve eğitim fırsatlarından haberdar olmak için abone olabilirsiniz.

Öğrenci Yorumları

Benim gibi işsiz bir mühendisi alarak hayatında büyük bir dönüm noktası yarattığı için Wissen’e sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Muhammed GÜNGÖRMEZ
Şu anda da bu bilgiler ışığında Turkcell Teknoloji ICT’de çalışmaktayım. Bütün bu tecrübelerden dolayı Wissen’e çok teşekkür ederim.
Nevzal BAL
Wissen gerek marketing gerek sosyal medyada desteklerini esirgemedi ve eğitmenler her zaman yanımda oldu. Wissen ailesine çok teşekkür ederim.
Barış ÖZGEN