×

Sepetiniz

Sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Online eğitimlerimizi inceleyebilirsiniz.

0212 381 50 00

AutoCAD 2020’de Yeni Gelişmeler Neler?

21 Ocak 2020
AutoCAD 2020’de Yeni Gelişmeler Neler?
AutoCAD ilk olarak 1982 yılında kullanılmaya başlanan, sanal ortamda 2 ve 3 boyutlu çizimlere olanak sağlayan bilgisayar destekli bir tasarım programıdır. Hemen hemen her sektörde ihtiyaç haline gelen bilgisayar destekli 3 boyutlu çizimler; tasarımcıların gerçekçi görseller elde etmelerine, çok renkli ve formatları bir arada kullanabilmelerine olanak sağlamaktadır.

Kaynak: Bahçeşehir Üniversitesi / Wissen
Devamı >

Blockchain Teknolojisi

28 Ocak 2020
Blockchain Teknolojisi
Blockchain Teknolojisi, anahtar şifrelemeyi kullanarak Bitcoin gibi değer birimlerinin güvenli bir şekilde transfer edilmesine izin veren bir teknolojidir. Blockchain kullandığı ağı korumak için merkezi olmayan bir yöntem kullanmaktadır. Bu da sistemin merkezi olarak bir banka, şirket veya hükümet tarafından kontrol edilmediği anlamına gelmektedir.

Kaynak: Bahçeşehir Üniversitesi / Wissen
Devamı >

Blogumuza Abone
Olun

Güncel makalelerden ve eğitim fırsatlarından haberdar olmak için abone olabilirsiniz.

Öğrenci Yorumları

Benim gibi işsiz bir mühendisi alarak hayatında büyük bir dönüm noktası yarattığı için Wissen’e sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Muhammed GÜNGÖRMEZ
Şu anda da bu bilgiler ışığında Turkcell Teknoloji ICT’de çalışmaktayım. Bütün bu tecrübelerden dolayı Wissen’e çok teşekkür ederim.
Nevzal BAL
Wissen gerek marketing gerek sosyal medyada desteklerini esirgemedi ve eğitmenler her zaman yanımda oldu. Wissen ailesine çok teşekkür ederim.
Barış ÖZGEN